Cuptor cu aer cald

Un Cuptor cu aer cald,cu convectie sau Air fryer,este un electrocasnic pentru bucatarie care este dotat un ventilator care pune in miscare aerul fierbine.Este convenabil de utilizat, oferă o gamă completă de gătit, de la friptură la grătar la pizza sau produse de patiserie, ocupă puțin spațiu și îl puteți plasa aproape oriunde. Există într-adevăr tot felul modele eficiente energetic Sau de diferite marimi . Luați în considerare câteva aspecte înainte de a cumpăra un cuptor electric.
In primul rand evalueaza marimea si apoi spatiul pe care il va ocupa in bucataria ta.
Cauta un cuptor electric cu o serie de setari si caracteristici care se potrivesc stilului tau de viata si tipului de bucatarie pe care o faci. În general, cu cât va avea mai multe opțiuni, cu atât va costa mai mult, dar unele modele pot oferi multe funcții de gătit la un preț accesibil.
Un alt aspect de luat în considerare este capacitatea de gătit.Capacitatea sa masoara in litri si  reprezinta volumul interior al cuptorului Dacă credeți că doriți să prăjiți un pui întreg, asigurați-vă că alegeți un cuptor electric cu o înălțime suficientă și grătare reglabile. Cele mai multe modele includ un gratar si cel putin o tigaie.

Cum functioneaza

 

 

Cuptorul cu convectie Multifuncional Beper este un aparat dotat cu o tehnoșogie moderna Air fryer care prepara alimentele folosind  aer fierbinte.Aerul cald este pus in miscare de un venilator  puternic   In apropierea ventilatorului este u rezistente circulara de   ridica rapit temperatura.tepperatura poate fi modificata cu ajutorul termostatului.Aerul fierbinte  are o directie circulara asigurand  coacerea uniforma perfecta a alimentelor

 

 

 

Caracteristici

 

Cuptorul Air fryer  Multifunctional beper este dotat cu carcasa din metal rezistenta la caldura si Recipient din sticla termorezistenta.Gateste sanatos fara ulei sau grasime,la abur, prăjire, coacere sau  grătar. Pentru gătit sănătos, fără ulei sau grăsime.

Capacitate mare-Capacitatea cuptorului poate fi de 12 litri  dar daca inelul de prelungire din otel este introdus intre capac si recipientul de sticla se poate ajunge pana la 18l

 

SISTEM DE AUTOCURARE:  Cand termostatul este in pozitia „Decongelare / Spalare” se activeaza sitemul  special de autocuratare, care se porneste de la pentru a fi folosit la curatarea recipientului de sticla. Aparatul este echipat cu un sistem special de autocuratare,Va fi necesar doar să îndepărtați rezidurile alimentare din recipient și să turnați în interior aproximativ 15 cm de apă rece cu puțin detergent.