Cuptor electric Cosori

 

Cuptorul electric Cosori este un cuptor cu convecție, cu ventilator, cu rotisor și cu plită, care oferă o gamă largă de funcții și caracteristici pentru a găti alimentele la perfecție.

Funcții:

Convectie: Utilizează un ventilator pentru a distribui căldura în mod egal, ceea ce permite alimentelor să se coacă uniform.
Ventilator: Acest ventilator îmbunătățește circulația aerului, ceea ce înseamnă că alimentele se coc mai rapid și mai uniform.
Rotisor: Acest rotisor învârte alimentele pentru a se coace uniform.
Plită: Această plită poate fi utilizată pentru a găti alimente pe foc, precum pizza sau bagheta.

Funcții adiționale:

Control digital: Cuptorul electric Cosori este dotat cu un ecran LCD digital pentru a seta și a afișa temperatura și timpul de gătit.
Timp de oprire programabil: Acest cuptor poate fi programat să se oprească automat după un anumit timp.
Funcție de preîncălzire: Acest cuptor poate fi preîncălzit înainte de a găti alimentele.
Funcție de autocurățare: Acest cuptor poate fi curățat prin funcția sa de autocurățare.

Despre brand:

Cosori este un brand american care se concentrează pe produse de bucătărie de înaltă calitate, inclusiv cuptoare electrice, friteuze și robinete. Brandul este cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate, designul modern și funcțiile avansate.

În concluzie, cuptorul electric Cosori este un cuptor versatil, cu multiple funcții și caracteristici, care poate fi utilizat pentru a găti o gamă largă de alimente. Cu brandul Cosori, puteți fi siguri că aveți un cuptor de înaltă calitate, cu caracteristici avansate și un design modern.

Cuptor electric Cosori -cuptoare electrice