Cuptor electric Delonghi

Cuptorul electric DeLonghi este un cuptor cu convecție, cu ventilator, cu rotisor și cu plite, care oferă un mod convenabil și eficient de a găti mâncăruri delicioase. Acesta este echipat cu tehnologie avansată pentru a asigura o distribuție uniformă a căldurii, reducând astfel timpul de gătit și economisind energie.

Funcțiile cuptorului electric DeLonghi:

Convectie: Acest cuptor are un ventilator care circulă aer cald în interior, asigurând o distribuție uniformă a căldurii pentru o coacere echitabilă.
Ventilator: Acest ventilator asigură o circulație optimă a aerului cald, îmbunătățind rezultatele gătitului.
Rotisor: Acest cuptor are un rotisor pentru a asigura o coacere uniformă a mâncării, indiferent de dimensiunea sau forma acesteia.
Plite: Acest cuptor este echipat cu plite pentru a vă permite să gătiți mâncăruri în același timp ca și coacerea în cuptor.
Control digital: Acest cuptor are un control digital cu afișaj LED pentru a vă permite să setați ușor temperatura și timpul de gătit.

Despre brand:

DeLonghi este un brand italian cu o istorie lungă în producția de echipamente electrocasnice de calitate. Fondată în 1902, compania a crescut să devină una dintre marcile cele mai respectate din industrie, oferind o gamă largă de produse, de la mașini de cafea la cuptoare. DeLonghi se angajează să ofere produse cu design modern, tehnologie avansată și funcționalitate ușoară de utilizat pentru a îmbunătăți experiența gătitului acasă.