Cuptor electric Zilan

Cuptorul electric Zilan este un cuptor cu convecție, care utilizează un ventilator pentru a distribui căldura uniform în interior, asigurând o coacere egală și delicioasă a alimentelor. Acesta are și un rotisor, care permite gătirea uniformă a mâncărurilor, în special a celor mari, precum puiul sau curcanul.

Plitele cuptorului Zilan sunt din inox și au un design elegant și modern, care se integrează perfect în orice bucătărie. Sunt ușor de curățat și rezistente la zgârieturi, oferind o soluție durabilă pentru gătit.

Funcțiile acestui cuptor includ:

Convecție: Acest cuptor are un ventilator care distribuie căldura uniform în interior, asigurând o coacere egală a alimentelor.
Rotisor: Rotisorul permite gătirea uniformă a mâncărurilor, în special a celor mari, precum puiul sau curcanul.
Control digital: Cuptorul Zilan are un control digital ușor de utilizat, care permite setarea precisă a temperaturii și timpului de gătire.
Iluminare interioară: Acest cuptor are o iluminare interioară care permite monitorizarea alimentelor .

Este un aparat de gatit cu funcții moderne și avansate, care fac coacerea mâncărilor mai ușoară și mai eficientă. Design-ul elegant și construcția de calitate a acestui cuptor îl fac un element esențial pentru orice bucătărie modernă.

Cuptor electric Zilan -cuptoare electrice