Cuptor electric Zilan ieftin

 

Cuptorul electric Zilan este ieftin si bun un cuptor cu convecție, cu ventilator și cu rotisor, care are o serie de funcții avansate, care fac din el un aparat de bucătărie versatil și ușor de utilizat.

Funcțiile cuptorului electric Zilan:

Convecție: Acest cuptor are o funcție de convecție, care încălzește aerul în interiorul cuptorului și îl circulă în jurul alimentelor, pentru a coace uniform și rapid.

Ventilator: Ventilatorul din interiorul cuptorului ajută la circularea aerului și la distribuirea uniformă a căldurii.

Rotisor: Cuptorul Zilan are un rotisor, care poate fi folosit pentru a roti alimentele, pentru a coace uniform.

Plite: Acest cuptor are plite integrate, care pot fi utilizate pentru a găti mâncăruri ușoare, cum ar fi ouă sau mâncăruri de la cuptor.

Timer: Cuptorul Zilan are un timer digital, care poate fi setat pentru a opri cuptorul la un moment specific.

Control de temperatură: Acest cuptor are un control de temperatură precis, care permite setarea temperaturii exacte necesare pentru coacerea alimentelor.

Funcție de auto-oprire: Acest cuptor are o funcție de auto-oprire, care oprește cuptorul automat atunci când coacerea este finalizată, pentru a evita supraincalzirea sau arsura alimentelor.

Iluminare interioară: Cuptorul Zilan are o iluminare interioară, care permite vizualizarea alimentelor în timp ce sunt coapte.

Cu toate aceste funcții avansate, cuptorul electric Zilan este un aparat de bucătărie versatil și ușor de utilizat, care poate fi folosit pentru a coace o varietate de mâncăruri, de la pâine la carne și legume.

 

Cuptor electric Zilan ieftin  -cuptoare electrice